Ivan Lončarić sudjelovao u projektu "Treneri velikog srca"

U srijedu, 14. svibnja, naš hrvač Ivan Lončarić sudjelovao je u svečanom otvorenju projekta „Treneri velikog srca" na koprivničkim bazenima Cerine.

Inicijativa vezana uz spomenuti projekt je krenula od Policijske uprave koprivničko-križevačke, koja je u suradnji sa proslavljenom paraolimpijkom Anom Sršen i njenim timom ceritficiranih trenera započeo Allianz.

Realizacijm projekta ovakvog tipa u Republici Hrvatskoj ostvaren je još jedan cilj koji će pomoći u privlačenju novih naraštaja djece s teškoćama u razvoju u paraolimpijski sport s ciljem pružanja potpore u socijalizaciji i općem napretku djece.

Slijedom toga, pokrenuta je plivačka sekcija, škola plivanja, uz nazočnost zamjenika gradonačelnice grada Koprivnice, Mišela Jakšića, Ane Sršen, članice Uprave Hrvatskog paraolimpijskog odbora, paraolimpijca Kristijana Vincetića, hrvača Ivana Lončarića i Lane Zeković Melle, voditeljice korporativnih komunikacija Alliansa.

Sam projekt veže se djelovanjem uz projekt Policijske uprave koprivničko - križevačke „Dan kao san", koji je namijenjen pružanju pomoći i podršci ranjivim društvenim skupinama, osobama s invaliditetom i osobama starije životne dobi, te je na taj način došlo do suradnje s timom „Trenera velikog srca".

IL

Više slika s događaja:

Preuzeto s Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Last modification: Sat 14 Nov 2015