Škola hrvanja Novigrad Podravski – trening je danas od 17.00 sati

Tko je trener?

Svi oni koji nam se nisu pridružili na prvom treningu u srijedu, a iz Novigrada Podravskog su i bliže okolice, podsječamo da je danas (subota) u vremenu od 17.00 do 19.00 sati u dvorani Osnovne škole zakazan drugi trening.

U narednih nekoliko rečenica i u kratkim crtama predstavljamo trenera HK Podravka kojemu je povjeren rad u školi hrvanja Novigrad Podravski.
Saša Šprem, hrvanjem se počeo baviti 1987. godine. Bio je vrlo talentiran, a svoj talen potvrdio je svojim rezultatima. U natjecateljskoj karijeri okitio se sa dva naslova Prvaka bivše države (ex-Jugoslavije). Bio je i kadetski reprezentativac te države. Okitio je i sa šest uzastopnih naslova prvaka Hrvatske. Saša je jedan od inicijatora novog oživljavanja kluba 2012. godine. Od te godine u Klubu je više nego uspješno obavljao dužnost trenera mlađih dobnih kategorija punih pet godina. Iz osobnih razloga povukao se sa mjesta trenera, a od ove godine ponovo se vratio gdje mu je odlukom Uprave kluba povjeren rad u novo otvorenoj školi hrvanja Novigrad Podravski. Ni najmanje ne sumnjamo da će opet vrlo uspješno obavljati svoju novu dužnost u Klubu. Krasi ga timski rad i vrlo je predan u svom radu.

Last modification: Sat 14 Nov 2015