NAJAVA: I. Prvenstvo koprivničko-križevačke županije u hrvanju slobodnim načinom za djevojčice i dječake

S obzirom na velik broj članova koji redovito trenira u hrvačkom Klubu Podravka (škola hrvanja u Koprivnici i škola hrvanja u Novigradu Podravskom), Klub će u nedjelju 20.12.2015. godine po prvi puta organizirat Prvenstvo koprivničko-križevačke županije u hrvanju slobodnim načinom za djevojčice i dječake.

Natjecanje će se održati gore spomenutog dana u dvorani OŠ „Prof. Blaž Mađera“ u Novigradu Podravskom. Početi će u 09.00 sati, a planirano vrijeme završetka očekuje se zadnje u 13.00 sati. Budući da se radi o posljednjem natjecanju u godini, prigodnom svečanošću obilježit ćemo kraj aktivnosti u ovoj godini. Skromnu svečanost uveličati će naši „mali“ i „veliki“ gosti.
Na natjecanju hrvati će svi naši članovi u uzrastu djevojčica i dječaka rođenih od 2000.-2008. godine (njih 90-tak), a isti će biti raspoređeni u više težinskih kategorija kako bi gotovo svi tijekom natjecanja imali jednak broj borbi. Svi sudionici natjecanja dobit će prigodna priznanja za osvojena mjesta u svojim težinskim kategorijama.
U svrhu popularizacije hrvanja u Novigradu Podravskom prikaz onih „pravih“ hrvačkih borbi izvest će naši najiskusniji hrvači, višestruki nosioci naslova državnih prvaka te reprezentativci Hrvatske. Isto tako iskoristit ćemo priliku da se svojim roditeljima predstave i članovi naše Univerzalne sportske škole kluba koja trenutno okuplja oko dvadesetak svojih članova (uzrast 4-7 godina). Oni će demonstrirat naučeno znanje koje su stekli od početka nove školske godine do danas.
Tijekom godine naši članovi uložili su puno truda i odricanja, iskazana je velika upornost odnosno ponovo smo ostvarili odlične rezultate na domaćim, ali i mnogim međunarodnim natjecanjima u svim uzrasnim kategorijama pa smo se pobrinuli da im na neki način, „malim“ i skromnim iznenađenjima zahvalimo na tome.
PROGRAM JE SLIJEDEĆI:
-08.45-09.00 sati, dolazak natjecatelja u dvoranu;
-09.00-10.00 sati, kvalifikacijske borbe;
-10.00-10.30 sati, svečano otvorenje turnira, govor naših gostiju, prezentacija hrvanja naših najiskusnijih hrvača, nosioca naslova državnih prvaka i reprezentativaca Hrvatske;
-10.30 – 11.15 sati, prezentacija rada Univerzalne sportske škole kluba, defile najuspješnijih po kategorijama, finalne borbe, nastup ritmičke skupine DV Tratinčica;
-11.15-13.00, zajedničko slikanje i program iznenađenja.

Last modification: Tue 15 Dec 2015