Darku Tetec povjeren i četvrti predsjednički mandat

Dana 24.09. 2015. s početkom u 19.00 sati u UO “OPG Vidova suza” u Draganovcu održana je izborna skupštinu hrvačkog kluba Podravka. Nakon krakog uvodnog govora predsjednika Kluba g. Darka Tetec, skupština je nastavila svoj rad izborom radnog predsjedništva, verifikacijske komisije, zapisničara te osobe za ovjeru zapisnika. Radno predsjedništvo u sastavu Vedran Blažeković, Miroslav Mihalec i Marijan Vusić skupštinu su kroz iscrpna izvješća upoznali sa radom kluba kao i financijskim izvješćima za proteklo razdoblje. Sva izvješća jednoglasno su bila usvojena. Obzirom na zakonsku obvezu mijenjanja normativnih akata Kluba, Statuta, skupština je također u slijedećoj točci dnevnog reda jednoglasno usvojila i novi Statut koji osim obveznih članaka (članstvo, način stjecanja i rasplaganja imovinom, likvidator), sukladno Zakonu o udrugama i Zakonu o športu, promijenila i broj osoba u Predsjedništvu kluba.

Dosadašnjih devet članova Predsjedništva, od sada Klubom između redovitih skupština rukovodit će Predsjedništvo sastavljeno od pet osoba. Uslijedio je izbor predsjednika i dopredsjednika Kluba. Jednoglasnom odlukom skupština je i budući mandat, sad već četvrti povjerila dosadašnjem predsjedniku g. Darku Tetec. Mjesto dopredsjednika i dalje je jednoglasnom odlukom skupštine povjereno g. Goranu Milošević. Na prijedlog starog, novog predsjednika skupština je također jednoglasno izabrala: Vedrana Blažekovića, Miroslava Mihalec i Marijana Vusić za članove Predsjedništva dok je za predsjednika nadzornog odbora izabran Renato Begović sa članovima Ivanom Lončarićem i Daliborom Kiš. Skupština je na prijedlog radnog predsjedništva osobu za likvidatora kluba izabrala g. Darka Tetec. Osobe ovlaštene za zastupanje kluba i dalje je povjereno Darku Tetec kao predsjedniku Kluba, te Vedranu Blažeković i Miroslavu Mihalec kao članovima Predsjedništva. Vođenje skupštine preuzeo je novoizabrani predsjednik koji je skupštini dao na usvajanje financijski plan i plan rada za 2016. godinu.
Već idući tjedan na rasporedu održati će se prva sjednica Predsjedništva kluba na kojoj će biti izabran tajnik, blagajnik, knjigovođa, ali i ostala tijela važna za rad Kluba (trenerska komisija i komisija za rad s veteranima).

Last modification: Sat 14 Nov 2015