DOMAĆA NATJECANJA

I. Prvenstvo koprivničko-križevačke županije u hrvanju sobodnim načinom, rezultati

Written by DRAVA INFO

Još jedan praznik hrvanja u Novigradu Podravskom

Hrvački klub Podravka organizirao je Prvo prvenstvo Koprivničko-križevačke županije u hrvanju slobodnim načinom. U sportskoj dvorani Osnovne škole ”Prof. Blaž Mađer” nastupilo je 68 hrvačica i hrvača svih uzrasta, uglavnom početnika. Uz njih, u Novigradu su bili i drugi hrvači Podravke, pa ih se okupilo ukupno oko 150.

Read more

Ivan Lončarić pobijedio Sandra Frankola TT (8:0) 2;36

Written by Vedran Blažeković

U 7. kolu I. Hrvatske hrvačke lige sastali su se u Varaždinu (nedjelja 18.10), dvorani Graberje hrvački klubovi HK Vindija kao domačin te HK Sesvete. Oba kluba na dvojnoj registraciji imaju hrvače Podravke, Sandro Frankol za Vindiju, te Ivan Lončarić za Sesvete. U kategoriji 55-59 kilograma Ivan Lončarić pobijedio je tehničkim tušem (8:0) Sandra Frankola u prvoj rundi.

Početničko prvenstvo Hrvatske

Written by Vedran Blažeković

Protekle nedjelje, 16.11.2014. održano je Početničko prvenstvo Hrvatske za mlađe i starije dječake u slobodnom načinu. Pod organizacijom hrvačkog kluba ''Ludbreg'' u istoimenom gradu okupilo se 178 malih hrvača iz 17 klubova koji su krenuli u lov na svoju prvu medalju.

Read more

Kvalifikacije za Božićni turnir 2014.

Written by Vedran Blažeković

U organizacijom Saveza hrvačkih športova grada Zagreba te Hrvatskog hrvačkog saveza, 22.11.2014. održane su kvalifikacije za Božićni turnir. Pravo nastupa na nadolazećem Božićnom turniru imati će hrvači koji su se plasirali svojim kategorijama u prvih pet kod dječaka te prvih tri što se tiče kadeta. Na ovom natjecanju se okupilo nešto više od 150 natjecatelja iz 17 klubova, a hrvalo se klasičnim načinom.

Read more

Četiri zlata, jedno srebro i dvije bronce iz Zadra

Written by Vedran Blažeković

Proteklog vikenda u Zadru je u organizaciji Hrvačkog kluba Zadar održan I. Međunarodni turnir „Zadar Open - City galerija" na kojem su se natjecali početnici i početnice, mlađi i stariji dječaci i djevojčice te kadeti u hrvanju grčko-rimskim i slobodnim načinom. Podravka se pod vodstvom trenera Miroslava Mihalca i Renata Begovića u Zadru predstavila s tri djevojčice, dva početnika, jednim mlađim dječakom i jednim kadetom.

Read more

Podravkaši osvojili 3 medalje na turniru u Gospiću!

Written by Vedran Blažeković

Proteklog vikenda, točnije u petak 20.06.2014. naši hrvači su krenuli na put u Gospić na tradicionalni međunarodni turnir ''Gospić Open 2014.''. Kao i svake godine ovo naše malo putovanje iskoristili smo na najbolji mogući način, odnosno uspjeli smo malo rezgledati i prošetati po Velebitskom prijevoju Oštarijskim vratima te obavit prvo ovogodišnje morsko kupanje u obližnjem Karlobagu (slike na kraju članka).

Read more